maandag 14 november 2011

Teambuilding !

Lieve lezers,
Afgelopen week waren we met het hele CAMA (CMA) Mali team samen in Sikasso. Het is jaren geleden dat echt het hele team er was en niet enkelen van ons achter bleven om het ziekenhuis in Koutiala draaiende te houden.Dat is natuurlijk al een grote zegen als het om teambuilding gaat. Bovenstaande teamfoto heeft als thema, de kleuren van de Malineese vlag, vandaar de groene, gele en rode T-shirts. De gastspreker, David sprak over rust. Lichamelijke rust, emotionele rust en geestelijke rust. Hoe kunnen we ons in de juiste "versnelling" begeven en opgeven om ons niet altijd in de "overdrive" of met andere woorden " te veel gas" versnelling te bevinden ! Het zich bevinden in de wildernis/woestijn was ook een thema wat ieder keer terug kwam deze week. Het is vaak in de woestijn dat God ons echt bereikt en tot zijn recht komt. Het is daarom Zijn genade om woestijnperioden te kennen.
Hij is onze Hogepriester die met ons meevoelt in onze zwakheden en laten we dus zonder schroom naderen tot de troon van de Genadigde, waar we telkens als we hulp nodig hebben barmhartigheid en genade vinden. Het was een bijzonder week en de Heer was duidelijk aan het werk in mijn hart en in dat van mijn collegae.
Het is ook altijd fijn om weer op de hoogte gebracht te worden aangaande elkaars ministries en voor elkaar te bidden zo'n week. Er was ook tijd voor ontspanning en zo bezochten we o.a deze waterval. Geweldig om zo in de natuur te zijn en eraan herinnert te worden dat God dit geschapen heeft. De laatste avond was een soort bonte avond en de Amerikanen waren opgedost als superheros. Daar we hier als Nederlanders niet zoveel mee konden hadden we besloten om in het oranje te gaan en zo ons land van afkomst te accentueren.
Het was met al een zeer gezegende en bijzondere week. Lieve groet, Carina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten