zondag 23 augustus 2009

Opening nieuw gebouw Rahab Ministries

Lieve vrienden,
Afgelopen vrijdag, 21 augustus was het zover en werd ons nieuwe gebouw officieel geopend. Dank de Heer met mij voor de feestelijke opening van ons nieuwe gebouw!
Het was een zeer bijzondere morgen voor mij met veel belangstelling van vrienden en andere christenen die dit werk een warm hart toedragen. We waren ongeveer met 70 volwassenen waarvan de helft in het nieuwe gebouw zat en de andere helft buiten. Op het moment dat alle aanwezigen voor ons en het werk aan het bidden waren ging het ineens flink regenen. Regen is in Mali een grote zegen en zo werd voor mij op dat moment Gods zegen en liefde voor ons werk zeer duidelijk. Op de tweede foto zien jullie kleine Carina Seke, dochtertje van Anatole en Angela, die met een schaar in de hand het moment afwacht waarop ze het lint door mag knippen.Op de eerste foto zie je mij met Yaye de zes maanden zwangere jonge vrouw die in ons centrum woont en ook een korte getuigenis gaf aangaande het feit dat ze op de straat woonde en haar lichaam weg gaf en nu een bed in ons centrum heeft en ware liefde en aandacht van christenen om haar heen krijgt. Blijf bidden voor haar dat ze haar leven aan de Here Jezus zal geven.
Groeten Carina

1 opmerking:

  1. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal in het werk. We bidden dat God dit centrum zal zegenen en dat veel vrouwen hier genezing zullen vinden.

    BeantwoordenVerwijderen