zondag 5 juli 2009

Nieuw huis voor Rahab ministries

Hier dan eindelijk mijn eerste blog !
Vrijdag 3 juli was een bijzondere dag voor Rahab Ministries.
Na enkele dagen zoektocht hebben we een heel leuk huis met buitenplaats gevonden voor ons werk. Afgelopen vrijdag heb ik de handtekening onder het contract gezet en per 15 juli is dit huis van ons. Waarom een nieuw onderkomen? Onze huidige centrum is erg klein om als trainingscentrum te fungeren en allerlei hand- en spandiensten ter plekke te kunnen uitvoeren.
Bovendien is er al langere tijd behoefte om ook onderdak te geven aan jongere meisjes op de straat. Dit kan nu allemaal waarheid worden.
Anatole en Angela Seke met hun twee dochters Daniella en Carina
( zie foto) zullen als familie het nieuwe huisbewonen en als het ware de ouders zijn voor een aantal meiden die normaal op de straat leven.
Rond 20 juli zullen Anatole en zijn gezin het nieuwe huis betrekken.
Op vrijdag 31 juli zullen we een officiele opening hebben waarna begin augustus de eerste vier meiden geplaats kunnen worden.
Bidden jullie mee voor deze nieuwe uitdaging binnen ons werk?
Groeten Carina

7 opmerkingen:

  1. Ziet er mooi uit Carina!

    Liefs van Grada

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Carina, geweldig dat er weer een (droom)gebed is verhoord. Leuk hoor om je zo van 'dichtbij'te kunnen volgen.lieve groet van Annelies van Dijk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Carina,

    Leuk om hier met je mee te lezen en te proeven wat God door jou doet!

    God bless!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Carien! Stoer joh een blog!! Bijzonder dat er een nieuw huis is, God is goed! Ik bid dat Anatole en Angela zich daar als een vis in het water voelen en zo tot rijke zegen mogen zijn voor de meiden! Leuk trouwens dat kleine Carina daar gaat wonen!! Ik blijf je volgen! Liefs Gean

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat zijn nog eens stappen! We hopen dat je er met Anatole en Angela in slaagt veel meiden van de straat te houden. Zal wel veel van Anatole vragen, maar hij wordt geholpen door onze Vader.
    Fijn dat het weer goed gaat met je rug.
    CU
    Groeten van Rinus en Ingelien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Carina,ik ga proberen of het mij lukt om te reageren.Wat super dat je rugpijn weg is!!Bidden helpt he!!Mooie foto,s! Vooral die ene: jij met je roze shirt en de roze tulpen op de achtergrond!Goed dat je je weer zo snel thuis voelt daar!!Veel geluk en wijsheid toegewenst met het nieuwe huis!! Lieve groet, Henny H.

    BeantwoordenVerwijderen