maandag 21 december 2009

Kerstfeest en nog eens Kerstfeest !

Lieve bloglezer,
De eerste Kerstfeesten zitten erop en het is fantastisch mooi om te zien hoe de Malinezen genieten van aandacht, een kadootje, een maaltijd samen en hoe aandachtig ze naar het Kerstverhaal luisteren. Het is iedere keer weer mooi om hun ogen te zien glinsteren als ik mag vertellen wat in Lukas 2:10 staat " het goede nieuws dat de HELE mensheid met grote vreugde zal vervullen. Kerstfeest is niet alleen voor de Christenen maar voor IEDEREEN. De redder van de wereld is gekomen voor een ieder, blank,geel en zwart! Donderdag begonnen we met de vrouwengevangenis. Een bijzondere viering hadden we daar.De directrice, die streng moslim is, was er de hele tijd bij en zette mij in het zonnetje door me een prachtig bogolankleed ( sprei voor een bed)te geven wat door de vrouwen in de gevangenis zelf gemaakt was! Vrijdag was het Kerstfeest in ons eigen Rahab centrum en hebben we met elkaar genoten van veel liederen zingen ter ere van God. Je ziet me op de foto met Yaye en de kleine Musa die inmiddels 5 weken oud is !
Zondag was ik voor een groot deel in de bush bush bij ons centrum Philemon. Daar hebben we een evangelisatie actie gedaan. Vierhonderd folders verspreid en 500 snoepjes aan de kinderen. Daarna samen de de jongens in het centrum gegeten. Vrouwen met vrouwen en mannen met mannen en natuurlijk met de rechterhand in de gezamelijke pot.(zie foto)
Vanavond naar de vrouwen op de straat en dinsdag en wiensdag opnieuw twee grote gevangenissen op het programma. Bidden jullie mee daar in besneeuwd wit Nederland ?
Carina

1 opmerking:

  1. Lieve Carina, wat een drukke dagen voor jullie. Op de foto's is te zien hoe je er intens van geniet, wie deeld zal vreugde ervaren!!! Wat een zegen dat jij dit mag doen, prachtig.
    Wij wensen jou een zonnig en gezegend Kerstfeest toe, dat er velen geraakt mogen worden door het Grote Nieuws. Gods zegen!!
    liefs van ons allemaal, familie M7

    BeantwoordenVerwijderen